POIMINTOJA ETELÄ-KARJALAN KESÄYLIOPISTON SYKSYN OPISKELUN OMENOISTA

Tietoa kesäyliopistosta > Ajankohtaista > POIMINTOJA ETELÄ-KARJALAN KESÄYLIOPISTON SYKSYN OPISKELUN OMENOISTA

POIMINTOJA ETELÄ-KARJALAN KESÄYLIOPISTON SYKSYN OPISKELUN OMENOISTA

Opiskelun omenat ovat valmiina poimittavaksi kesäyliopistossa. Tarjolla on hyvä kattaus pitkiä koulutuksia, avointa yliopisto-opetusta sekä ammatillissivistäviä koulutuksia.

Avoimen yliopiston opinnoissa uusina ovat alkamassa Imatralla kuvataiteen perusopinnot ja Lappeenrannassa yleiset oikeusjärjestysopinnot. Tarjolla on myös vanhoja tuttuja, kuten ravitsemustiede, kasvatustiede ja psykologia. Avoimen yliopiston perusopintokokonaisuudet ovat kaikille avoimia opintoja ja niitä voi jatkossa hyväksi lukea myöhemmissä yliopisto-opinnoissa.

Oikeustieteen ja yleensä avoimen yliopiston opiskeluun voi tutustua 5.9.2017 klo 16.30 Lappeenrannan koulutustilassamme, Koulukatu 11. Mukana tilaisuudessa ovat suunnittelijamme Ritva ja Sari sekä Itä-Suomen yliopiston oikeustieteiden suunnittelija Seija Tuominen.

Imatralla on tarjolla ensimmäistä kertaa psykoterapeuttiset valmiuden ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti –koulutus 45 op. Lappeenrannassa Mindfulness –koulutus täyttyy hyvää vauhtia, mukaan mahtuu vielä! Vai olisiko ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja –koulutus, logoterapia tai taideterapia sinun juttusi?

Kesäyliopisto osallistuu Suomen 100-vuotisjuhlintaan järjestämällä Sodan muistelu- luentosarjan Imatralla. Lappeenrannan kaupungin kanssa yhteistyössä vuosia jatkunut Tuemme vanhemmuutta – luentosarja saa myös syksyllä jatkoa.

Kesäyliopiston lukuisten koulutuksien joukosta löytyy varmasti se sinun oma opiskelun omenasi.

Tervetuloa tutustumaan!