KETO- ketterä oppija työssä ja työtä hakemassa

Tietoa kesäyliopistosta > Ajankohtaista > KETO- ketterä oppija työssä ja työtä hakemassa

KETO – ketterä oppija työssä ja työtä hakemassa

Yhdeksän kesäyliopiston yhteinen KETO – Ketterä oppija työssä ja työtä hakemassa -hanke on käynnistynyt syksyllä 2020. Hanketta rahoittaa Opetushallitus, ja se jatkuu vuoden 2021 loppuun saakka. Tavoitteena on valmentaa 900 suomalaiselle työelämä- ja digitaitoja, jotka edistävät ketterää oppimista niin työssä kuin työnhaussa.

Hanke on suunnattu työttömille, lomautetuille tai määräaikaisessa työsuhteessa toimiville, jotka haluavat päivittää työelämätaitojaan. Myös vastavalmistuneet tai vakituisessa työsuhteessa toivat kaivata työelämä- ja digitaitojen päivittämistä. Jos vastaat henkilöstösi osaamisen kehittämisestä, voit pohtia voisiko yrityksesi henkilökunta hyötyä valmennuksesta. Hankkeeseen osallistuminen on maksutonta!

Mitä hanke tarjoaa osallistujalle?
Aluksi kartoitamme osallistujien henkilökohtaiset osaamistarpeet Ketterä oppija –testin avulla. Testi toteutetaan digitaalisesti ja tuloksen pohjalta osallituja saa oman oppimissuunnitelman. Myös henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa on saatavilla.

Opiskelu ja oppiminen tapahtuu pääosin itsenäisesti verkossa digitaalisessa oppimisympäristössä. Lisäksi voit hyödyntää oman alueesi lähi- ja verkkovalmennuksia (näistä tiedotamme myöhemmin). Oppimissisältöjen laajuus on 4 op ja aiheet ovat ns. yleisiä työelämä- ja digitaitoja, joita voivat hyödyntää kaikki työikäiset työtehtävästä ja taustasta riippumatta.

Koulutuksissa voit parantaa esim. seuraavia taitoja:
Ajanhallinta, Ajattelun taidot, Digitaidot, Etätyöskentelytaidot, Itsensä johtamisen taidot, Luovuus, Mielen johtamisen taidot, Ongelmanratkaisutaidot, Palvelumuotoilu, Projektityöskentely, Resilienssi, Tiimityötaidot, Tunnetaidot, Vuorovaikutustaidot

Miten mukaan?
Hankkeen palvelut on suunnattu työttömille ja/tai työttömyysuhanalaisille oman osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille. Osallistujat voivat olla miltä tahansa ammattialalta ja koulutustasolta.

Ilmoittaudu hankkeen tiedotuslistalle niin lähetämme sinulle lisätietoa kun hanke etenee ja pääset mukaan tekemään Ketterän oppijan testiä sekä mukaan koulutuksiin.
Sekä testi että kaikki koulutukset ovat maksuttomia. Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan tiedotuslistalle www.kesyli.net/koulutukset/2657

Kysy lisää kesäyliopiston toimistosta p.010 3229451 tai lappeenranta@kesyli.net