Kesäyliopisto toimii Imatralla jatkossakin

Kesäyliopisto toimii Imatralla jatkossakin

Kesäyliopiston uutinen Imatran toimistotiloista luopumisesta on herättänyt huolta kesäyliopiston toiminnan jatkumisesta Imatralla. Kesäyliopisto luopuu Imatran toimistostaan, mutta koulutustoiminta jatkuu Imatralla aivan entisellään. Samoin jatkuu myös kesäyliopiston toiminta yrittäjyyskasvatuksen edistämiseksi Imatralla. 

Kesäyliopisto suunnittelee tulevaisuudessakin Imatran tarjontaansa sekä avointa korkeakouluopetusta että työelämälähtöisiä ammatillista osaamista täydentäviä koulutuksia. Tammi-helmikuussa kesäyliopistossa Imatralla toteutetaan mm. Adobe Photoshop –koulutus Karelia ammattikorkeakoulun vaatimusten mukaan, englannin YKI-valmennus opettajille sekä jo kolmastoista perhepäivähoidon ammattilaisille suunnattu seminaari Imatran Kylpylässä. Tähän seminaariin tulee osallistujia ympäri Suomen. 
 
Kesäyliopisto järjestää Imatralla myös koulutuksia nuorille ja lapsille. Ennen kirjoituksia toteutetaan sekä lyhyen että pitkän matematiikan kertauskurssit lukiolaisille. Talvilomalla on tarjolla Pelisuunnittelukurssi 10-16 –vuotiaille ja samoin kesäyliopisto suunnittelee jo tulevan kesän Lasten kesäyliopistoa. 

Vastaavanlaista koulutuskokonaisuutta olemme suunnittelemassa myös tulevalle syksylle.

Imatran toimistotiloista luopuminen vaikuttaa eniten kesäyliopiston henkilöstön työpäivien kulkuun, koulutuksien osallistujat eivät muutosta huomaa. Kesäyliopiston henkilöstön tavoittaa tulevaisuudessakin sähköpostilla ja puhelimitse ja jos tarvetta henkilökohtaiseen neuvontaan ilmenee, opintoneuvontaa järjestyy tarvittaessa myös Imatralla.