Digiosaaminen on uusi kansalaistaito

Tietoa kesäyliopistosta > Ajankohtaista > Digiosaaminen on uusi kansalaistaito

DiKATA – Digiosaaminen on uusi kansalaistaito!

Etelä-Karjalan kesäyliopisto on mukana 18 kesäyliopiston yhteisessä DiKATA-digihankkeessa. Hanke tarjoaa kaikille avoimia ja maksuttomia digiosaamista kehittäviä verkkokoulutuksia.

DiKATA -verkkokoulutuksissa osallistujat saavat työhön ja vapaa-aikaan hyödyllistä digiosaamista. Kursseilta löydät sinulle sopivia sisältöjä, oletpa sitten aloittelija tai kokenut digiseikkailija. Opit esimerkiksi, kuinka asioida sähköisesti, miten pilvipalveluita käytetään ja kuinka hallita jatkuvaa tietotulvaa. Opit myös työelämässä tärkeitä digitaitoja, kuten etäkokouksien käytäntöjä, yhteisöllisen työskentelyn menetelmiä (Google ja Microsoft Teams) ja kuinka brändäät itsesi ammatillisesti. Ota sinulle tarpeelliset digitaidot haltuun helposti ja hauskasti!

Verkkokoulutukset alkavat syksyllä 2019!

Voit osallistua omaan tahtiisi, vaikka kotisohvallasi, ajasta ja paikasta riippumatta. Kurssitarjonnasta voit valita itsellesi sopivat aiheet. Koulutusajat vahvistuvat myöhemmin. Seuraa kesäyliopiston kotisivuja tai ilmoittaudu tiedotuslistallemme lappeenranta@kesyli.net. Ilmoittautumisviestiin otsikoksi DIKATA.