Oppimisen iloa

ympäri vuoden

Opiskelu kesäyliopistossa

Opiskelu kesäyliopistossa

Opiskelu kesäyliopistossa

Koulutuksiin ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Koulutuksiin ilmoittaudutaan kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua. Noin viikkoa ennen koulutusta saat vahvistuskirjeen ja laskun.

Huomioitavaa ennen ilmoittautumista

  1. Ilmoittautuminen on sitova.
  2. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.
  3. Ilmoittautumisen voi perua maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.
  4. Koulutus vahvistetaan ja lasku lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Tarkemmat ilmoittautumis- ja peruutusohjeet

Ilmoittautumiset ovat sitovia viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Ennen viimeistä ilmoittautumispäivää voit perua ilmoittautumisesi ilman kustannuksia. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, peritään koko maksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka jätettäisiin kurssimaksu maksamatta. Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007).

Peruutus tehdään kirjallisesti osoitteeseen lappeenranta(a)kesyli.net tai postitse osoitteeseen Etelä-Karjalan kesäyliopisto, Pohjolankatu 23, 53100 Lappeenranta.

Sairastapauksissa ota yhteyttä kesäyliopistoon. Kurssimaksua ei peritä, mikäli osallistuja toimittaa kesäyliopistolle lääkärintodistuksen, joka osoittaa hänen olevan kokonaan estynyt osallistumaan kurssille.

Jos työnantaja maksaa koulutusmaksun, voi työnantaja lähettää toisen henkilön sairastuneen tilalle.

Mikäli kurssi on jo täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Kesäyliopiston toimisto ottaa sinuun yhteyttä, jos kurssille vapautuu paikka. Jos et vahvista ottavasi paikkaa vastaan, se tarjotaan seuraavalle jonossa olijalle.  

Jokaisella ilmoittautuneella ja kurssimaksun maksaneella on opiskeluoikeus kesäyliopistossa. Kunkin kurssin hinta on ilmoitettu kurssiesittelyn kohdalla.

Mikäli henkilö osallistuu opetukseen ilmoittautumatta, häneltä peritään kurssimaksu. 

Koulutusvahvistus ja maksut

Ilmoittautuneille lähetetään ennen koulutuksen alkua varmistuskirje ja lasku. Koulutusvahvistus postitetaan sähköisesti osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta.

Ilmoittautumisajan päätyttyä koulutukseen voidaan ottaa osallistujia, jos koulutus ei ole täynnä. Mikäli koulutukseen ilmoittautuu enemmän osallistujia kuin sille voidaan ottaa eikä koulutuksessa ole erityisiä pohjakoulutusvaatimuksia, kutsutaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ennakkoilmoittautuneita ei koulutukseen ole riittävästi, koulutus perutaan. Muutoksista tai peruutuksesta ilmoitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse.

Koulutusvahvistus ja lasku lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka jätettäisiin kurssimaksu maksamatta. Maksukehotukseen lisätään käsittelymaksu 10 euroa. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät perintäyhtiölle. Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007).

Kesäyliopisto pidättää oikeudet muutoksiin.