Oppimisen iloa

ympäri vuoden

Lasten kesäyliopisto

Koulutukset > Lasten kesäyliopisto

Lasten kesäyliopisto

Lasten kesäyliopiston tavoitteena on tarjota 8-12-vuotiaille lapsille mahdollisuus tutustua innostavasti ja toiminnallisesti eri tieteenaloihin ja tutkimukseen sekä taiteisiin. Mukaan voivat tulla kaikki Etelä-Karjalassa asuvat tai lomailevat lapset.

Tiede on mahtava juttu, kuten kaikki lasten kesäyliopistoon osallistuneet tietävät. Ilmoittaudu ajoissa, että pääset mukaan. 

Aika ja paikka: 7.-11.6.2021 klo 9.00  - 15.00 Lappeenranta, Pohjolankatu 23 (Kimpisen koulu)  

Kohderyhmä: 8-12-vuotiaat

OPETTAJAT JA AIHEET:
Sonja Harala
- 3D Toivomustarina: Onko sinulla joku haave tai toivomus, joku kiva juttu, mitä et ole päässyt tekemään, mutta kovasti haluaisit? Joskus saattaa olla avuksi kertoa siitä jollekulle! Tule tekemään meidän kanssa toivomuksesi kolmiulotteisen sarjakuvan muotoon.
Mukaan tarvitset: 3 (tai enemmän) esimerkiksi maitopurkin tai vastaavan pohja 10 cm:n reunoilla
Sekä vapaaehtoisesti:
  * pieniä esineitä / leluja
  * luonnonmateriaalia
  * kierrätysjuttuja tuunattavaksi
  * mitä nyt sopii tarinasi toteuttamiseen

Kimmo Saarinen
Ilmastonmuutos - mitä on tapahtunut ja/tai tapahtumassa, miten se näkyy luonnossa, ja miten jokainen voi tehdä jotakin hyvää asian eteen. Vuodenajat, kasvit ja siitepölyt, ötökät, lintujen muutto – ja ihminen.

Mariina Niittymäki
Musamukavaa-päivä: Musamukavaa päivässä pelataan ja leikitään, askarrellaan, tehdään rytmiikkaharjoituksia, lauletaan ja soitetaan tai saatetaan tehdä jopa oma biisi! Musamukavaa päivän sisältö koostuu päivän mittaan siitä, mitkä ovat lasten omat mielenkiinnot ja innostuksen kohteet. Musamukavaa päiviten vetäjä laulaja-lauluntekijä Mariina Niittymäki on myös koulutukseltaan sosionomi ja kokenut lasten ryhmien ohjaaja /valmentaja.

Tuomas Syyrilä
Robo-päivässä opit ohjelmoimaan lego-robotteja. Roboteilla treenataan ongelmanratkaisukykyä ja tutustutaan siihen, millaisia ongelmia roboteilla voidaan ratkaista. Robo-opettajana toimiva Tuomas työskentelee opintojensa ohella tutkijana LUT:in älykkäiden koneiden laboratoriolla. Laitetaan robotit mönkimään, ihan helppoa, tule kokeilemaan!

Eetu Oravuo
Elämysseikkailupäivä sumopainin, jousiammunnan ja muun toiminnan merkeissä.

Viikon aikana lapset liikkuvat omissa pienryhmissä oman apuohjaajansa kanssa. Ruokailu ja muu liikkuminen tapahtuu valvotusti. Pidämme huolen turvaväleistä ja käsihygieniasta, jotta lapsilla ja aikuisilla olisi turvallinen ympäristö.

 
Tiedustelut:: koulutussuunnittelija Sari Kavala, sari.kavala(at)kesyli.net, 010 322 9462
 
Koulutuksen hinta: 295 €, hinta sisältää ruokailun (lounas ja välipala), materiaalit sekä vakuutuksen.
 
ilmoittautuminen viimeistään 24.5.2021

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, peritään koko maksu. Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Ilmoittautuminen päättyy 30.5.2021
Hinta 295,00 €
Ilmoittaudu