Oppimisen iloa

ympäri vuoden

VERKOSSA Matematiikan laskurutiinit

Koulutukset > VERKOSSA Matematiikan laskurutiinit
VERKOSSA Matematiikan laskurutiinit

Onko lukion matematiikasta jo useita vuosia?

Tarvitsetko lisäharjoitusta laskemiseen?

Oletko valmistautumassa talousmatematiikan tenttiin?


Aika ja paikka

Ti 1.6. Ke 2.6. To 3.6. Ti 8.6. ja Ke 9.6. klo 17.00 - 18.30

Koulutus pidetään etäkoulutuksena Zoomissa.

Kohderyhmä ja toteutustapa

Kurssi sopii lisäharjoitukseksi kauppatieteiden väylässä opiskeleville, joiden varsinainen talousmatematiikan opintojakso on tulossa syksyllä 2021. Kurssi sopii myös kaikille, jotka haluavat verestää matematiikan osaamista.

Koulutus järjestetään verkossa Zoom-ohjelmalla. Tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Suosittelemme osallistumista pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella. Saat sähköpostiisi linkin ja ohjeet ennen koulutusta. Koulutus tallennetaan ja se on osallistujien käytössä kaksi viikkoa koulutuspäivän jälkeen.

Sisältö

10 oppituntia harjoituksia. Kurssilla keskitytään yhtälönratkaisuun, epäyhtälöihin ja murtoluvuilla laskemisen ja talousmatematiikan perusteisiin. Lisäksi käydään läpi funktioiden tulkintaa, derivaatta, integraali, yhtälöryhmän ratkaisu matriisin avulla, korkolaskuja sekä todennäköisyyslaskentaa. Kurssin sisältöjä voidaan muokata opiskelijoiden tarpeiden mukaan. Kurssi järjestetään etäyhteyden avulla ja yhdellä kerralla tarkastellaan yhtä osa-aluetta.

Kouluttaja

Matematiikan opettaja Olli-Pekka Hämäläinen, LUT                                            

Tiedustelut

Leena Salonen leena.salonen(at)kesyli.net puh. 010 3229461

Koulutuksen hinta 90 €

Järjestäjät

Etelä-Karjalan kesäyliopisto ja Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Ilmoittautuminen viimeistään 17.5.2021 osoitteessa www.kesyli.net

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, peritään koko maksu. Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Ilmoittautuminen päättyy 18.05.2021
Hinta 90,00 €