Oppimisen iloa

ympäri vuoden

Lasten kesäyliopisto - Oivalla! Tutki! Kokeile! Lappeenranta

Lasten kesäyliopisto - Oivalla! Tutki! Kokeile! Lappeenranta

Oivalla! Tutki! Kokeile!

Lasten kesäyliopisto järjestetään syksyllä 2020 tutkijakoulun muodossa. Tutkijakoulun tavoitteena on tarjota 8-12-vuotiaille lapsille mahdollisuus tutustua innostavasti ja toiminnallisesti eri tieteenaloihin ja tutkimukseen. Tutkimme luontoa, kokeilemme miten toisen roskasta tulee toisen aarre ja oivallamme uutta.

Mukaan voivat tulla kaikki Etelä-Karjalassa asuvat tai lomailevat lapset. Otathan mukaan säänmukaiset vaatteet ja omat eväät. Kesäyliopisto on vakuuttanut kaikki oppilaat.

Aika ja paikka: Lappeenrannassa, 5. - 6.8.2020 klo 9 - 15, Kimpisen koulu, Pohjolankatu 23

Opettajat:

Kimmo Saarinen kuvaa omaa luonto-osuuttaan: "Mitä luonnossa tapahtuu, miten muutokset näkyvät luonnossa, ja miten jokainen voi tehdä jotakin hyvää asian eteen.  Mitä on luonnon monimuotoisuus ja mitä se merkitsee ihmisen terveydelle ja hyvinvoinnille. Vuodenajat, kasvit ja siitepölyt, ötökät, lintujen muutto  ja ihminen"

Sonja Haralan kanssa pääset kokeilemaan kierrätystä käytännön tasolla: Toisen roska - minun aarre!

Kerätään kotoa muovista pakkausjätettä. Idea on, että oppisimme ettei ihan kaiken tarvitse olla uutta. Mietitään maailman tilaa, ympärostöasioita, kuitenkin mukavalla tunnulla.  Asioihin voi vaikuttaa omilla teoillaan!
Mikä minulle on arvokasta? Kierrätysmuovista tehdään itselle merkityksellisten asioiden taulu/ teos/ installaatio

Hinta: 95 €, hintaan sisältyy kurssimateriaali sekä vakuutus. Omat eväät mukaan!

Ilmoittautuminen: viimeistään 26.7.2020
Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, peritään koko maksu.
Koulutusvahvistus lähetetään osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautuminen päättyy 26.07.2020
Hinta 95,00 €