Oppimisen iloa

ympäri vuoden

VERKOSSA Omakuva työvälineenä itsetuntemukseen

VERKOSSA Omakuva työvälineenä itsetuntemukseen

Omakuva työvälineenä itsetuntemukseen, ratkaisukeskeisessä hengessä kuvataiteen eri menetelmiä soveltaen. 
Etäkurssi. Tälle kurssille voit osallistua turvallisesti kotoa käsin. Videoyhteys mahdollistaa sen, että voit olla omassa tutussa ympäristössäsi, silti saaden olla osana ryhmää. Lähde luottamuksellisessa ilmapiirissä matkalle itsetuntemukseen, löydä salliva, hyväksyvä katse, voimaannu, kun huomaat, että voit antaa itsellesi luvan olla juuri sitä, mitä sillä hetkellä olet.

Omakuva ei välttämättä tarkoita peilistä tai valokuvasta työstämistä, se voi olla paljon muutakin. Kuvallisen työskentelyn kautta saat elämyksiä ja oivalluksia sekä uusia näkökulmia omaan itseesi ja erilaisiin elämäntilanteisiin. Ratkaisukeskeisyys ja myönteisten ajatusmallien pohdinta ovat osa kurssia.

Kurssilla tehdään harjoituksia omilla välineillä, edulliset perusvälineet sopivat tähän. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta taidetyöskentelystä - kiinnostus ja avoin mieli leikillisyydelle ja luovuudelle riittävät! 

Aika ja kokoontumiset:
ti 11.8. klo 17.00 - 20.00
ti 18.8. klo 17.00 - 20.00
ti 25.8. klo 17.00 - 20.00

Kouluttaja: 
Sonja Harala, kuvataitelija, ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti

Verkkototeutus
Tarvitset toimivan nettiyhteyden, tietokoneen sekä mikrofonin ja nettikameran, kannettavassa tietokoneessa nämä ovat yleensä valmiina. Voit osallistua myös mobiililaitteella. Saat sähköpostiisi linkin ennen koulutusta.

Tiedustelut: 
rehtori Mari Smolander, mari.smolander@kesyli.net, p. 010 322 9451

Hintatiedot 95 €

Ilmoittautuminen viimeistään 28.7.2020
Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, peritään koko maksu. 
Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta.
Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautuminen päättyy 28.07.2020
Hinta 95,00 €