Oppimisen iloa

ympäri vuoden

VERKOSSA Modernin kriisiviestinnän perusteet - mitä koronakriisi opettaa meille viestinnästä

VERKOSSA Modernin kriisiviestinnän perusteet - mitä koronakriisi opettaa meille viestinnästä
NYT MODERNIN KRIISIVIESTINNÄN KOKONAISUUS PÄIVITETTYNÄ KORONA-AIKAAN  -  VERKKOTOTEUTUKSENA
Suomi ja muu maailma on kokemassa kriisiä, joka koettelee kaikkia. Samalla koronakriisi myös opettaa ja sen oppeja kannattaa käyttää nyt, sillä kriisiviestintätilanne jatkuu vielä pitkään.  Kriisiviestinnän osaaminen on keskeinen osa jokaisen organisaation johtamista. Viestintä tekee johtamisen näkyväksi. Digitaaliset välineet tarjoavat mahdollisuuksia mutta myös haastavat kriisiviestintää aivan uudenlaisella tavalla.  Sosiaalinen media on johtamisen väline, jota on osattava hyödyntää oikealla tavalla. Viestintätyö on samalla mainetyötä, sillä onnistunut kriisiviestintä vahvistaa organisaation mainetta ja sitä kohtaan tunnettavaa luottamusta.  

Aika ja paikka
13.10.2020 klo 10.00 - 14.15 Verkkokoulutuksena
10.00 - 11.30 Ensimmäinen osuus
12.00 - 13.00 Toinen osuus
13.15 - 14.15 Kolmas osuus
Verkkoyhteydet avataan klo 9.30

Kohderyhmä  
Julkishallinnon eri toimialojen viestinnästä vastaavat henkilöt, tiedottajat, projektipäälliköt, toimitusjohtajat ja muut kriisiviestinnän taitoja työssään tarvitsevat. Koulutus sopii hyvin esim. koulujen henkilöstölle tai sosiaali- tai terveysalalla työskenteleville ja kaikille kriisiviestinnän taitoja tarvitseville.

Tavoite
Modernin kriisiviestinnän koulutuspäivän jälkeen tiedät perusasiat kriisiviestinnästä ja miten kriisiviestintä liittyy kriisijohtamiseen. Voit tunnistaa erilaiset kriisitilanteet sekä niiden erilaiset viestintävastuut. Ymmärrät ne mahdollisuudet ja vaatimukset, joita sosiaalinen media on tuonut mukanaan ja mitä se kriisiviestinnässä merkitsee. 

Sisältö     
Koulutuspäivän aikana käsitellään seuraavia aiheita:
- Kun kriisiviestintä ei riitä. Terveyttä uhkaava tilanne ja riskiviestinnän hyödyntäminen
- Sosiaalinen media johtamisen tilannekuvaa tuottamassa
- Koronakriisin opit organisaation kriisiviestinnälle                                    

Kouluttaja                                    
VTT ja KTM Maarit Pedak, Helsingin yliopiston organisaatioviestinnän tutkija, kouluttaja ja valmentaja.

Tiedustelut    
rehtori Mari Smolander, mari.smolander@kesyli.net, p. 010 322 9451

Verkkototeutus
Tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Voit osallistua tietokoneella tai tabletilla tai älypuhelimella. Saat sähköpostiisi linkin ennen koulutusta.

Koulutuksen hinta 90 €

Ilmoittautuminen
viimeistään 29.9.2020 osoitteessa www.kesyli.net
Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, peritään koko maksu. Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautuminen päättyy 29.09.2020
Hinta 90,00 €