Oppimisen iloa

ympäri vuoden

Äänenkäyttö rytmimusiikissa (Estill-mallin näkökulmasta)

Koulutukset > Äänenkäyttö rytmimusiikissa (Estill-mallin näkökulmasta)
Äänenkäyttö rytmimusiikissa (Estill-mallin näkökulmasta)

Tässä workshopissa tutustumme yhdessä harjoitellen erilaisiin äänenkäyttötapoihin, joita tyypillisesti käytetään rytmimusiikissa. Lähtökohtana on puheenomainen lauluääni variaatioineen, mutta tutustumme myös muihin rytmimusiikissa kuultaviin äänikvaliteetteihin, kuten twangiin. Tutustumme myös beltingiin ja siinä tarvittaviin toimintoihin, joiden avulla on mahdollista oppia belttaamaan kestävästi ja ääntä rasittamatta. (Belting on voimakas äänenkäyttötyyli, jota kuulee käytettävän erilaisissa musiikkityyleissä, kuten pop, rock, r´n b, soul, musiikkiteatteri ja etniset musiikkityylit.) Äänenkäyttöä tarkastellaan Estill-mallin näkökulmasta. Workshop sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille aiemmasta kokemuksesta riippumatta.

Aika ja paikka: lauantai 11.1.2020 klo 12.00 - 18.00 Lappeenranta, kesäyliopiston koulutustila Pohjolankatu 23 (Kimpisen koulu)                                     

Kouluttaja: Jaana Turunen, Musiikin maisteri, Certified Master Teacher of Estill Voice Training

Tiedustelut: koulutussuunnittelija Sari Kavala, sari.kavala@kesyli.net, p. 010 322 9462

Hintatiedot: 80 €, hinta sisältää kurssilla jaettavan materiaalin.                                                       

Ilmoittautuminen: viimeistään 2.1.2020 osoitteessa www.kesyli.net

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, peritään koko maksu. Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautuminen päättyy 02.01.2020
Hinta 80,00 €