Oppimisen iloa

ympäri vuoden

Itsemyötätunto stressin tilalle - keinoja hyvinvointiin ja jaksamiseen Webinaari

Koulutukset > Itsemyötätunto stressin tilalle - keinoja hyvinvointiin ja jaksamiseen Webinaari
Itsemyötätunto stressin tilalle - keinoja hyvinvointiin ja jaksamiseen Webinaari

Mietitkö mistä saisit keinoja hyvinvointiin ja jaksamiseen? Kamppailetko stressin, ahdistuksen tai itsekritiikin kanssa? Suhtaudutko ymmärtäväisesti muita kohtaan, samalla ollen itsesi kovin arvostelija? Toivotko, että voisit löytää ystävällisempää ja lämminhenkisempää suhdetta itseesi, mutta et tiedä miten? Nämä ovat tavallisia kokemuksia joiden kanssa moni kamppailee tänä päivänä. 

Itsemyötätunto tarkoittaa käytännössä sitä, että kohtelee itseään yhtä hyvin kuin kohtelisi läheistä ystävää, erityisesti vaikeina hetkinä. Itsemyötätunto on merkityksellinen taito, koska se on tieteellisten tutkimustulosten ja asiakaskokemusten mukaan oiva tapa vähentää stressiä, lisätä elämäntyytyväisyyden kokemusta ja vahvistaa henkistä sinnikkyyttä esimerkiksi muutostilanteissa. Koulutuksessa tulet oppimaan:

- Mitä itsemyötätunto on ja milloin se voi olla hyödyllistä minulle? 

- Miten voin vahvistaa itsemyötätunnon taitoa itsessäni? 

- Miten käytän tätä taitoa arjessa esimerkiksi itsekritiikin tai huoliajatusten iskiessä? 

Kouluttaja:
Ronnie Grandell on itsemyötätuntoon erikoistunut työterveyspsykologi ja johtajuuscoach. Hän on kirjoittanut ensimmäisen suomalaisen tietokirjan itsemyötätunnosta nimeltä ”Itsemyötätunto” ja sille jatkoteoksen ”Irti itsekritiikistä”. Päivätyökseen Grandell työskentelee työterveyspsykologina Terveystalo Pulssissa Turussa. Hän on vuosien varrella myös sparrannut johtajia, asiantuntijoita, urheilijoita ja muusikoita suorituskyvyn nostamiseen ja elämästä nauttimiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Koulutus on verkkokoulutus, johon voi osallistua omalta tietokoneeltasi. Villasukat jalkaan ja rento asento. Saat ohjeet luennon kuuntelemiseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Aika: 11. - 12.12.2019 klo 13 - 15
Tiedustelut: koulutussuunnittelija Ritva Oravuo, p 010 322 9452, ritva.oravuo (at) kesyli.net
Hintatiedot: 150 €
Ilmoittautuminen: viimeistään 27.11.2019 osoitteessa www.kesyli.net

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, peritään koko maksu. Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautuminen päättyy 27.11.2019
Hinta 150,00 €