Oppimisen iloa

ympäri vuoden

Kirjoittajapiiri

Koulutukset > Kirjoittajapiiri
Kirjoittajapiiri

Kirjoittajapiiri 2019

Onko intohimosi kirjoittaminen? Pitkän ja lyhyen proosan kirjoittaminen vaatii työtä, päämäärätietoisuutta ja kunnianhimoa. Kirjoittajapiiri toimii erinomaisesti kirjoittajakouluna. Piirissä saat sekä kritiikkiä että kannustusta kokeneilta lukijoilta ja kirjoittajilta. Samalla voit löytää teksteillesi luottolukijoita. 

Aika ja paikka
4.9. – 4.12.2019 keskiviikkoisin klo 16.00 - 17.30 
Lappeenrannassa kesäyliopiston koulutustila, Pohjolankatu 23

Kohderyhmä
Kaikki kirjoittamisesta kiinnostuneet. Ryhmä on avoin kaikille lyhyttä tai pitkää proosaa kirjoittaville, niin romaanien kuin novellien ja kertomustenkin kirjoittajille.

Tavoite
Harjaantua kirjoittajana, oppia antamaan ja vastaanottamaan palautetta

Sisältö
28 tuntia 

Toteutus ja työtavat
Ryhmä kokoontuu kerran viikossa piirin vetäjän johdolla. Käsitellään kunkin tapaamisen teema, kuten alkuun pääseminen, idea, juonen rakentaminen, henkilöt, kerronnan näkökulmat. Kirjoittajat lukevat toistensa tekstejä, niistä keskustellaan ja annetaan palautetta. 

Kouluttaja, piirin vetäjä
Kirjailija Tarja Okkonen

Tiedustelut
leena.salonen@kesyli.net, p. 010 322 9461

Koulutuksen hinta  160 €

Ilmoittautuminen
viimeistään 21.8.2019 osoitteessa www.kesyli.net
Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, peritään koko maksu. Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään

Ilmoittautuminen päättyy 21.08.2019
Hinta 160,00 €