Oppimisen iloa

ympäri vuoden

Tietosuojaklinikka yrittäjille

Koulutukset > Tietosuojaklinikka yrittäjille
Tietosuojaklinikka yrittäjille

Tietosuojaklinikka yrittäjille

EU:n uusi tietosuoja-asetus tuli voimaan toukokuussa 2018. Siitä alkaen henkilötietojen käsittelyn on oltava tietosuoja-asetuksen mukaista. Tietosuoja-asetuksesta käytetään myös nimitystä GDPR eli General Data Protection Regulation. Sen tarkoituksena on ajantasaistaa tietosuojan sääntelyä. Teknologia on kehittynyt niin paljon, että tietosuojasta huolehtimiseen tarvitaan uudenlaista sääntelyä.

Tietosuoja-asetuksen tavoitteena on, että kansalaiset voivat hallita tietojaan paremmin. Asetus sääntelee mm. henkilötietojen keräämistä, käsittelyä ja luovuttamista sekä näihin liittyviä oikeuksia ja velvollisuuksia. Lähes kaikki yritykset käsittelevät toiminnassaan henkilötietoja. Säännöt ovat samat kaikille EU:ssa toimiville yrityksille kotipaikasta riippumatta.

Käsitellään yleisimmin esitetyt kysymykset ja käydään sitä kautta tietosuoja-asetus pääpiirteissään läpi ja käydään myös läpi tarvittavat rekisteriselosteet ja sopimukset, jotka yrittäjien tulee laatia. Tule mukaan esittämään kysymyksiä uudistuvasta tietosuojalaista sinun yrityksesi näkökulmasta.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy:n kanssa.

Aika ja paikka: 30.8.2018 klo 16.30 - 19.30 Imatran Kylpylä
Kohderyhmä: Yrittäjille, Imatran, Ruokolahden ja Rautjärven yrittäjille koulutus on maksuton
Kouluttaja: Petri Holopainen, lakimies, Suomen Yrittäjät
Tiedustelut: koulutussuunnittelija Ritva Oravuo, ritva.oravuo(at)kesyli.net, p. 010 3229452
Hintatiedot: 250 € Imatran, Ruokolahden ja Rautjärven yrittäjille koulutus on maksuton
Ilmoittautuminen: viimeistään 16.8.2018 osoitteessa www.kesyli.net

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, peritään koko maksu. Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautuminen päättyy 22.08.2018
Hinta 250,00 €