Oppimisen iloa

ympäri vuoden

VERKOSSA Mielentäminen arki- ja työelämän tukena

Koulutukset > VERKOSSA Mielentäminen arki- ja työelämän tukena
VERKOSSA Mielentäminen arki- ja työelämän tukena

Kaikilla syntyy katkoksia omaan tunne-elämään ja toisen ymmärtämiseen. Haasteemme on , miten kohdata näitä tilanteita rakentavilla tavoilla. Koulutuspäivä tarjoaa mahdollisuuden tunnistaa omia ja toisen katkoksia ja tarjoaa ideoita, miten niitä voi ehkäistä ja korjata. Päivän aikana otetaan mukaan näkökulmia keholliseen mielentämiseen eli miten voi kehotietoisuuden työstämisen ja itsensä rauhoittamisen taidon kautta tukea sekä itseä ja toista katkostilanteessa.

Aika ja paikka: 28.4.2021 klo 9.00 – 15.45 Etäkoulutus. Zoom-linkki toimitetaan ilmoittautuneille ennalta.

Kohderyhmä:Terveydenhuollon työntekijät sekä muuta ihmissuhdetyötä tekevät ammattihenkilöt. Aiempaa kokemusta aiheesta ei tarvitse olla, mutta kokeneisuus ei myöskään ole este sille, että haluaa tutkia ilmiöitä tässä ja nyt ja pitää mielentämiskykyään elävänä.                                                                      
Koulutuksen tavoite: Osallistuja saa perustietoa siitä, mitä on mielentäminen (eli mentalisaatio) sekä kokemuksellisen kosketuksen mielentämisen katkoksiin ja niiden korjaamiseen.

Sisältö: Koulutus sisältää ennakkoluettavaa, ennakkotehtävän, luennon, pariharjoituksia, kehollisen mielentämisen huomiointia ja keskustelua näistä teemoista.

Kouluttaja: Minna Martin, PsM, kouluttajapsykoterapeutti (KAT), psykofyysiseen psykoterapiaan erikoistunut psykoterapeutti (kouluttaja- ja työnohjaajakoulutuksessa), täyedennyskoulutuksena mm. mentalisaatioon perustuvan hoidon koulutus

Koulutusmateriaali: Koulutusmateriaali toimitetaan ennalta sähköisessä muodossa (PDF)                                   

Tiedustelut: koulutussuunnittelija Sari Kavala, sari.kavala(at)kesyli.net, p. 010 322 9462

Koulutuksen hinta: 170 €

Ilmoittautuminen viimeistään 14.4.2021 osoitteessa www.kesyli.net

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, peritään koko maksu. Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautuminen päättyy 20.04.2021
Hinta 170,00 €