Oppimisen iloa

ympäri vuoden

Asiaa ergonomiasta ja purentafysiologiasta 27.9.2018

Koulutukset > Asiaa ergonomiasta ja purentafysiologiasta 27.9.2018
Asiaa ergonomiasta ja purentafysiologiasta 27.9.2018

Aika ja paikka
27.9.2018 klo 12.00 – 17.00 Lappeenranta, kesäyliopiston koulutustila, Koulukatu 11, 3. krs

Kohderyhmä 
Erikoishammaslääkärit, hammaslääkärit, hammashoitajat ja suuhygienistit sekä muut hammashuollon ammattilaiset

Sisältö 
Koulutuksessa paneudutaan kahteen sisältökokonaisuuteen: hammaslääkärityön ergonomiaan ja TMD:n manuaaliseen tutkimiseen.
   * Ergonomian osalta tarkastellaan fysiologista istuma-asentoa, yläraajan toiminnallista anatomiaa käytännön työssä, hengitystä, rentoutumista ja työn tauotusta.
   * TMD-potilaan manuaalisessa tutkimisessa tarkastellaan käytännön läheisesti purentalihasten palpaatiota, toimintaa sekä pehmyt- ja trigger- / fasciakäsittelyä.              

Kouluttaja Hanna Pohjola
Pohjola on tanssitaiteen tohtori ja tanssipedagogi, terveystieteiden maisteri (liikuntalääketiede) sekä fysioterapeutti. Parhaillaan Pohjola toimii tutkijatohtorina Itä-Suomen yliopistossa ja opettajana hammaslääketieteessä sekä Teatterikorkeakoulussa tanssitaiteen- ja tanssipedagogiikan laitoksilla. Hän on toiminut vuodesta 2013 Itä-Suomen yliopistossa yliopisto-opettajana hammaslääketieteessä purentaelimistön toimintahäiriöihin liittyen.

Tiedustelut
koulutussuunnittelija Sari Kavala, sari.kavala@kesyli.net, p. 010 322 9462

Koulutuksen hinta
150 €, hinta Plusterveyden henkilöstölle 95 €.

Järjestäjät
Koulutus järjestetään yhteistyössä PlusTerveys Oy:n kanssa.

Ilmoittautuminen
viimeistään 13.9.2018

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, peritään koko maksu. Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautuminen päättyy 20.09.2018
Hinta 150,00 €