Oppimisen iloa

ympäri vuoden

Miten mindfulnessilla voi tukea lasten ja nuorten tunnetaitoja

Koulutukset > Miten mindfulnessilla voi tukea lasten ja nuorten tunnetaitoja
Miten mindfulnessilla voi tukea lasten ja nuorten tunnetaitoja

Aika ja paikka 27.9.2018 klo 10.00 – 17.00 Lappeenranta, kesäyliopiston koulutustila Koulukatu 11 (3. krs)

Kohderyhmä Koulutus on tarkoitettu erityisesti opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille sekä lasten ja nuorten parissa työskenteleville.

Sisältö Päivän aikana opit, miten voit kasvattajana tukea lasten ja nuorten tunnetaitoja mindfulnessin keinoin. Opit, miten voit vaikuttaa omilla läsnäolo- ja tunnetaidoillasi lapseen ja nuoreen sekä millaisia konkreettisia mindfulnessharjoituksia voit ohjata työssäsi. Saat kaikki päivän aikana tehtyjen harjoitusten ohjeet itsellesi mukaan. Päivä sisältää tietoa, keskustelua ja harjoituksia.

Koulutukseen voidaan ottaa enintään 20 osallistujaa.

Kouluttaja  Kouluttajana toimii Maria Saarelainen, joka kouluttanut mindfulness- ja tunnetaitoja hoito-, sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaisille vuodesta 2012 lähtien ympäri Suomea. Hän on pohjakoulutukseltaan työfysioterapeutti, ratkaisukeskeinen työnohjaaja, mindulnessohjaaja sekä mindful self-compassion teacher training. Hänellä on taito nähdä asiat asiakkaan näkökulmasta ja esittää asiat konkreettisesti ja ymmärrettävästi. 

Tiedustelut koulutussuunnittelija Sari Kavala, sari.kavala(at)kesyli.net, p. 010 322 9460

Hintatiedot 180 €

Ilmoittautuminen viimeistään 13.9.2018

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, peritään koko maksu.
Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta.
Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautuminen päättyy 18.09.2018
Hinta 180,00 €