Oppimisen iloa

ympäri vuoden

Chi Kung - kiinalainen voimistelu ja itsehoito Lappeenrannassa

Koulutukset > Chi Kung - kiinalainen voimistelu ja itsehoito Lappeenrannassa
Chi Kung - kiinalainen voimistelu ja itsehoito Lappeenrannassa

Kiinalaiseen energialääketieteeseen perustuva Chi Kung (Qigong) vaikuttaa monella tasolla terveyteemme ja henkiseen hyvinvointiimme. Chi Kungin perustan muodostavat pehmeät liikkeet, joita hengitykseen yhdistäen tehdään rauhallisesti ja sisäisesti kuunnellen. Myös akupainelu ja hiljentyminen kuuluvat ohjelmaan. Chi Kung lisää kehotietoisuutta ja lisäksi rentoutuminen ja energiatason kohoaminen aktivoivat kehon omia parannusvoimia.
Kaikenikäisille soveltuvia harjoituksia jokainen tekee mahdolliset kehon rajoitukset huomioiden, Kurssi antaa valmiudet itsenäiseen harjoitteluun, jota tukemaan kurssilaiset saavat mukaansa harjoitusmonisteita. Kurssille voi tulla aloittelijana tai aiemmin harjoitelleena. Vaatetuksena kiristämätön asu. Harjoituksia voi tehdä paljain jaloin, lenkkikengissä tai tossuissa. Kurssilaiset tarvitsevat alusta (esim. retkipatja) istuen tehtäviin harjoituksiin. Ruokataukoon (45 min.) ja kahvitaukoon (15 min). omat eväät on käytännöllisin ratkaisu.

Kurssin ohjaa kehoterapeutti Riitta Kokko, www.kehoterapia.net

Aika ja paikka: 18.-19.6.2018 klo 10.00 - 16.00 Lappeenranta, Linnoituksen alueella ja sateen sattuessa Lappeenrannan tanssiopiston tiloissa osoitteessa Suvorovinkuja 3, 53900 Lappeenranta.

Tiedustelut: koulutussuunnittelija Sari Kavala, sari.kavala(at)kesyli.net, p. 010 322 9462

Hintatiedot: 80 €

Ilmoittautuminen viimeistään 4.6.2018

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, peritään koko maksu.
Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautuminen päättyy 14.06.2018
Hinta 80,00 €