Oppimisen iloa

ympäri vuoden

Vapauta tunne-energiasi -päivä 26.11.2017

Koulutukset > Vapauta tunne-energiasi -päivä 26.11.2017
Vapauta tunne-energiasi -päivä 26.11.2017

Vapauta tunne-energiasi -päivä järjestetään syksyllä 2017 kaksi kertaa. Kukin päivä on oma kokonaisuutensa. Harjoitusten moninaisuus ja mahdolliset sisältöpainotukset kurssilaisten tarpeiden mukaan tuovat päiviin vaihtelua. Voit osallistua jokaiseen kertaan tai silloin, kun sinulle sopii. Ensikertalaisena voit tulla mihin päivään tahansa. Jokaiseen kokoontumispäivään ilmoittaudutaan erikseen.

Kurssi on kokemuksellinen kehotyöskentelykurssi. Menetelmiä eri koulukunnista ja suuntauksista käytetään laajasti: hengitys, reichiläinen bioenergetiikka, vapaa liike, maadoitus, kehoa kuunteleva läsnäolo jne.
Kurssit ohjaa kehoterapeutti / rosenterapeutti Riitta Kokko (20 vuoden kokemuksella). Hänen kanssaan voi keskustella kurssin sisältöön tai henkilökohtaiseen soveltumiseen liittyvistä asioista.
Mukaan: alusta (esim. retkipatja) ja mielellään myös pieni tyyny ja peite. Vaatetuksena kiristämätön kerrospukeutuminen, tossut ja/tai villasukat: Omat eväät (+ vesipullo) puolen tunnin mittaiseen taukoon.
HUOM! Ei suositella vakavista mielenterveysongelmista kärsiville.

Aika ja paikka 26.11.2017 klo 10.00 - 15.00 Lappeenranta, kesäyliopiston koulutustila Koulukatu 11 (3. krs)

Sisältö: Tunteiden pitäisi olla luonnollinen osa elämää, mutta näin ei ole. Kun hylkäämme tunteemme, hylkäämme samalla olennaisen osan itseämme.  Vältellessämme vaikeita tunteita, eivät hyvätkään tunnu koko voimassaan. Tunteita kohtaamalla opimme tärkeitä asioita itsestämme ja vapaudumme.

Tunnepidättelyt sijaitsevat kehossa jännityksinä ja energialukkoina aiheuttaen monenlaisia fyysisen kehon ja henkisen hyvinvointimme ongelmia. Jotta meillä olisi yhteys tunteisiin, on meillä oltava yhteys kehoon. Todelliset voimavarat sijaitsevat kehossa.

Päinvastoin kuin yleensä luullaan, tunteet - ei tunteilu eikä tunnehöttöys - ovat vahvuus. Ne, jotka kohtaavat tunteensa tässä ajassa, ovat selviytyjiä.

Kouluttaja kehoterapeutti Riitta Kokko

Tiedustelut koulutussuunnittelija Sari Kavala, sari.kavala(at)kesyli.net, p. 010 322 9462

Hintatiedot 50 €

Ilmoittautuminen viimeistään 12.11.2017.

Ilmoittautuminen päättyy 12.11.2017
Hinta 50,00 €