Oppimisen iloa

ympäri vuoden

VERKOSSA Verkon työkalut Zoom-koulutusten apuna

Koulutukset > VERKOSSA Verkon työkalut Zoom-koulutusten apuna
VERKOSSA Verkon työkalut Zoom-koulutusten apuna

Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin tapoihin työskennellä Zoom-verkkotapaamisissa hyödyntäen Zoomin omia ja verkon maksuttomia työkaluja. Kokeilemme monipuolista chatin käyttöä tutustumisen ja opitun reflektion apuna. Yhteisen työskentelyn työkaluista esillä ovat mm. erilaiset sanapilvet, muistitaulut ja kyselyt, joita kaikkia voidaan käyttää ilman oppijoiden kirjautumista.

Aika ja paikka
3.2.2021 klo 13.00 – 15.00  
Verkkokoulutustila aukeaa klo 12.30

Kohderyhmä
Kaikki jotka haluavat monipuolistaa opetustaan tai verkkotapaamisiaan verkon ilmaisilla työkaluilla ja Zoomin ominaisuuksilla.

Tavoite
Koulutuksessa ei harjoitella Zoomin peruskäyttöä vaan sen ja verkon palveluiden hyödyntämistä niin, että verkkotapaamisista saadaan osallistavia ja käytetään vaihtelevia menetelmiä. Jos Zoom ei sinulle ole tuttu, voit tulla tutustumaan siihen 30 min ennen yhteistä aloitusta.

Kouluttaja
Digipedagogi Matleena Laakso

Toteutus verkossa
Tapaamiseen on suositeltavaa osallistua pc-koneella, sillä mobiililaitteilla ei useinkaan voi samanaikaisesti osallistua verkkotapaamiseen ja työskennellä muiden verkkotyökalujen avulla.
Osallistujat saavat linkin ja ohjeet sähköpostilla noin viikkoa ennen koulutusta.
Koulutuksesta tehdään tallenne ja se on ilmoittautujien käytössä kaksi viikkoa koulutuksen jälkeen.

Tiedustelut    
Mari Smolander, puh. 010 322 9451, mari.smolander@kesyli.net

Koulutuksen hinta
95 €

Ilmoittautuminen
viimeistään 20.1.2021 osoitteessa www.kesyli.net

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei osallistu koulutukseen, peritään koko maksu. Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautuminen päättyy 20.01.2021
Hinta 95,00 €