Oppimisen iloa

ympäri vuoden

VERKOSSA - Kulttuuripsykologia - maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden oppimisen haasteet

Koulutukset > VERKOSSA - Kulttuuripsykologia - maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden oppimisen haasteet
VERKOSSA - Kulttuuripsykologia - maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden oppimisen haasteet

Miksi maahanmuuttajataustainen opiskelija ei opi? Miten mielenterveyden haasteet ja aikaisemmat kokemukset vaikuttavat oppimiseen? Koska on kyse varsinaisesta oppimisvaikeudesta? Miten kouluttaja voi huomioida erilaisista taustoista tulevat opiskelijat? Koulutuksessa keskitymme maahanmuuttaja- ja pakolaistaustaisten opiskelijoiden oppimiseen ja siihen mahdollisesti liittyviin haasteisiin.

Aika ja paikka
verkossa 23. – 24.3. klo 13 – 14.30

Kohderyhmä
Kaikki maahanmuuttajataustaisten kanssa työskentelevät 

Tavoite
Tavoitteena on lisätä kouluttajien ja opettajien ymmärrystä mielenterveyden, kotoutumisen ja aikaisempien kokemusten vaikutuksesta opiskeluun. Koulutuksessa valotetaan niitä opiskelijoiden taustoihin ja elämäntilanteisiin liittyviä tekijöitä, jotka saattavat vaikuttaa oppimiseen sekä käsitellään oppimisvaikeuksien esiintymistä ja tunnistamista.                    

Kouluttaja
Kouluttajana toimii pakolaisten mielenterveyden asiantuntija, psykologian tohtori Saija-Liisa Kankaanpää. Lisätietoja kouluttajasta: www.saijakankaanpaa.com

Tiedustelut    
Ritva Oravuo, puh. 010 322 9452, ritva.oravuo(at)kesyli.net

Koulutuksen hinta
170 €

Ilmoittautuminen
viimeistään 2.3.2021 osoitteessa www.kesyli.net

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei osallistu koulutukseen, peritään koko maksu. Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

 

Ilmoittautuminen päättyy 02.03.2021
Hinta 170,00 €