Oppimisen iloa

ympäri vuoden

Koiran haasteellinen käyttäytyminen

Koulutukset > Koiran haasteellinen käyttäytyminen
Koiran haasteellinen käyttäytyminen

Koiran ongelmakäytökset syntyvät usein ihan itsestään, kun ei tiedetä mikä on koiralle vahviste. Luennolla avataan erilaisia ongelmakäytöksiä, niiden syntyä ja pois kouluttamista. Näiden lisäksi kurssi sisältää käytännön koulutusta yleisten tarvittavien taitojen muodossa kuten esim. paikallaan pysyminen, oma paikka, hihnakäytös ja luopuminen.

Aika ja paikka LA- SU 22.-23.5.2021 Lappeenranta. Tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille kutsukirjeessä. HUOM. Luento-osuus järjestetään kokonaan etänä Teams-ohjelmalla.

Kohderyhmä
Koiranomistajat, etenkin mikäli koiran käyttäytyminen huolettaa, esim. koira rähjää, ei tottele aina
omistajaa, sekä koirien käytöksen ohjaamisesta ja koirien elekielestä kiinnostuneet. Koiran kanssa kurssille
voidaan ottaa max 10 osallistujaa. Luennolle voivat osallistua myös kaikki aiheesta kiinnostuneet.
Pelkästään luennolle osallistuvien määrää ei ole rajoitettu.

Tavoitteet
Koiran ongelmakäyttäytymisen taustojen ymmärtäminen, huonojen käytösmallien poisoppiminen ja hyvien oppiminen tilalle sekä omistajan ohjaustaitojen kehittäminen.

Sisältö
Alkuluennolla käsitellään myös koiran elekielen tulkintaa sekä avataan, miten koira oppii ja millaiset menetelmät edistävät parhaiten oppimista. Käsitellään myös ongelmaesimerkkejä, kuten remmirähjä tai jokin muu yleinen ongelma, joka tapahtuu kodin ulkopuolella. Luennon jälkeen on tunnin tauko,jonka aikana omistajat noutavat kurssille mukaan tulevat koirat. Harjoitukset ulkona jos on hyvä sää, mutta sateen sattuessa sisällä harjoitushallissa.

Aikataulu

La 22.5. klo 9.00–12.00 etäluento Teams-ohjelmalla, jonka jälkeen klo 12.00–13.00 valmistautumis- ja ruokatauko. Klo 13.00–15.00 käytännön harjoitukset koirien kanssa.

Su 23.5. klo 9.00–12.00 käytännön harjoitukset jatkuvat koirien kanssa.

Kouluttaja        Eläintenkouluttaja AT Nina Jäntti, Koirapalvelu Heartraiders

Tiedustelut     koulutuspäällikkö Leena Salonen, leena.salonen@kesyli.net, p. 010 322 9461

Koulutuksen hinta Koko kurssi koiran kanssa 85 €, Pelkkä luento 30 €

Ilmoittautuminen viimeistään 8.5.2021 osoitteessa www.kesyli.net

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, peritään koko maksu. Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautuminen päättyy 08.05.2021
Hinta 85,00 €