Kesyli etsii Lasten kesäyliopiston opettajia

Lasten kesäyliopiston työnhakuilmoitus

Haluatko olla mukana luomassa lapsille merkittäviä ja innostavia oppimiskokemuksia? Oletko innovatiivinen ideoija ja kiinnostunut tiedekasvatuksesta? Saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme Etelä-Karjalan kesäyliopiston lasten kesäyliopistoon opettajia ja ohjaajia. Lasten kesäyliopisto järjestetään 5.–9.6.2023 Lappeenrannassa ja 12.–16.6.2023 Imatralla. Opetuspäivän pituus on joka päivä 6 tuntia, klo 9–15. Sekä Lappeenrannassa että Imatralla järjestetään yksi kahden päivän ja yksi kolmen päivän pituinen kurssi.

Opettaja- ja ohjaajatarve varmistuu 22.5.2023.

Mikä on lasten kesäyliopisto?
Lasten kesäyliopistossa toteutetaan tiedekasvatusta innostavilla ja oppimaan motivoivilla tavoilla. Lasten kesäyliopisto on suunnattu alakouluikäisille lapsille.

Mitä odotamme sinulta?

Opettaja
Lasten kesäyliopiston opettajan tehtäviin kuuluu opetuksen suunnittelu ja toteutus. Haemme opettajaksi 18 vuotta täyttäneitä henkilöitä, joilla on kokemusta lasten kanssa toimimisesta. Opettajan palkkio on 30 €/opetustunti. Suunnittelutyö sisältyy palkkioon.

Ohjaaja
Ohjaaja avustaa opettajaa opetuspäivien aikana. Haemme ohjaajiksi henkilöitä, jotka ovat täyttäneet 16 vuotta. Toivomme, että sinulla olisi kokemusta lasten kanssa toimimisesta. Ohjaajan palkkio on 11 €/tunti.

Haku päättyy 8.3.2023
Lue lisää ja täytä hakulomake tästä: Klikkaa tästä hakulomakkeelle

Lisätietoja antaa tarvittaessa:

Ritva Oravuo, koulutussuunnittelija, Etelä-Karjalan kesäyliopisto
p. 010 322 9452, ritva.oravuo@kesyli.net
Anni Tuuva, koulutussuunnittelija, Etelä-Karjalan kesäyliopisto
p. 010 322 9462, anni.tuuva@kesyli.net