Avoimen AMK:n koulutustarjonta täydentyy kolmella tekniikan opintojaksolla

LAB-ammattikorkeakoulu ja Etelä-Karjalan kesäyliopisto järjestävät yhteistyössä syksyllä 2021 kolme tekniikan alan opintojaksoa. Ilmoittautuminen on nyt auki.

Matematiikasta kiinnostuneille ja esimerkiksi tekniikan alan pääsykokeiden matematiikan osioon valmistautuville on tarjolla Johdatus matematiikkaan -opintojakso. Kolmen opintopisteen verkko-opintojaksolla on itsenäisen työskentelyn lisäksi luentoja 20 tuntia ja laskuharjoituksia 10 tuntia.

Ohjelmoinnin perusteet -opintojaksolla opiskellaan nimensä mukaisesti ohjelmoinnin perusteita: tietotyyppejä, muuttujia, kontrollirakenteita, funktioita ja ohjelman jakamista jne. Oppimisessa käytettävä ohjelmointikieli on Python. Kolmen opintopisteen opintojakso vastaa tekniikan alan insinöörikoulutuksen opetussuunnitelmassa olevaa samannimistä opintojaksoa, jonka voi hyväksilukea tutkinto-opiskelijana.

3D-mallintaminen-opintojakso soveltuu kaikille 3D-mallintamisesta ja sen moninaisista käyttömahdollisuuksista kiinnostuneille. Opintojaksolla perehdytään erilaisiin tapoihin luoda 3D-malleja, mallintamisen menetelmiin ja käyttömahdollisuuksiin. Kolmen opintopisteen 3D-mallintaminen vastaa tekniikan alan insinöörikoulutuksen opetussuunnitelmassa olevaa samannimistä opintojaksoa, jonka voi hyväksilukea esimerkiksi täydentävissä tai vapaasti valittavissa opinnoissa.

Tutustu opintojaksoihin:
» Johdatus matematiikkaan 3 op 
» Ohjelmoinnin perusteet 3 op
» 3D-mallintaminen 3 op